Updates over Intuitief ouderschap

Wil je op de hoogte blijven van nieuws rondom intuitief ouderschap, het boek, de lessen die volgen en ander nieuws?

Ik heb een meditatieve oefening opgenomen op video om je meer te verbinden met je zelf, zodat je vervolgens de rust die dat in jezelf creëert gebruikt om je te verbinden met bijvoorbeeld de baby in je buik of met je kindje op je schoot. Om je de juiste versie toe te sturen zou ik je willen vragen bij welke van de hieronder genoemde groepen jij hoort. Dan stuur ik je erna meteen de video.

Wil je kiezen uit een van deze groepen?

  1. Ben je aanstaande moeder, de partner van een aanstaande moeder, heb je een kinderwens en ben je nog niet in blijde verwachting dan kies je optie 1.
  2. Ben je ouder en/of verzorger van een (of meer) baby’s, dreumessen of peuters dan kies je optie 2.
  3. Vraag je je af: wat is intuïtief ouderschap en wat is eigenlijk energetisch verbinden. Hoe kan ik me voor mijn energetische eigenschappen en vaardigheden openstellen en hoe kan ik dat in mijn leven brengen ten dienste van mijn relatie met mezelf en met anderen. Dan kies je optie 3
  4. Had je een moeilijke start in je leven door omstandigheden tijdens de embryonale tijd, de geboorte en/of in je ontwikkeling in de periode voor je kon spreken. Kies dan optie 4. Deze ervaringen zijn namelijk diepgeworteld in je lichaam. Je lichaam heeft haar eigen geheugen. Hoe vroeger de ervaring hoe dieper verborgen in je lichaam dat is opgeslagen. Dit is in jou aanwezig als verinnerlijkt kind ook wel innerlijk kind genoemd.

Uiteraard is er dan nog een groep die zich nergens onder voelt vallen en die valt dan onder overig. Daar kun je dan als je wilt aangeven waarom jij in dit onderwerp geïnteresseerd bent.

We sturen je dan onregelmatig updates en wetenswaardigheden.