Boek

3D - Cover Intuïtief Ouderschap

 

Intuïtief ouderschap, energetisch verbinden met je kind vanaf de bevruchting – Tjitske de Boer.

Bestel hier de hardcopy € 22,00 inclusief verzendkosten.

Bestel hier het e-book (e-pub) € 9,95 let op, die stuur ik op na verwerking van de betaling.


Het geheim van een gelukkig en zorgeloos leven begint al in de baarmoeder.

Geef je kind de juiste basis om het beste uit het leven te halen. Met de juiste ondersteuning en de juiste mindset kan jouw kind later alles bereiken wat het maar wil. Maak daarom verbinding met jouw baby vanaf het moment van de bevruchting.

In dit boek leer je:

  • Je zeker te voelen als ouder
  • Een voelbare liefdevolle verbinding met je baby te maken
  • Je baby respectvol en gelijkwaardig te benaderen
  • Vanuit je intuïtie in contact met je kind te zijn

De hoofdstukken beschrijven elk een aspect van je baby’s behoeften. Ook ontdek je de verschillende universele energieën in je lichaam: de chakra’s.

Tjitske de Boer is oprichtster en eigenaar van het Feldenkraiscentrum Utrecht, waar ze ruim 35 jaar bewegingslessen geeft aan volwassenen, kinderen en baby’s. Ze werkt vanuit diverse disciplines, waaronder Feldenkrais, Child’Space, Intuïtieve vorming en Quantum Connection Hypnose. Ze is ervan overtuigd geraakt dat de basis van veel problemen in de eerste twee levensjaren vanaf de bevruchting ligt en dat het belangrijk is om je energetisch met je kind te verbinden vanaf de bevruchting.

“Dit werk is wat de wereld nodig heeft om de volgende stap vooruit te zetten. Er valt zoveel te leren over de verbinding met zowel onszelf als met onze pasgeboren baby.”

Joey Martina, Quantum Coach