Lessen

3 oefeningen om meer in energetische verbinding te zijn met jezelf en vandaar uit met je kindje

Als je je baby kan gaan voelen bewegen kun je meestal heel goed je kindje voelen in je buik. Maar als je daarin een wat actievere rol wilt hebben en ook eerder die verbinding wilt maken kun je het beste je eerst verbinden met jezelf.  Je verbinden met je kind vanuit een energetisch bewustzijn vraagt namelijk van jou dat je je daarop voorbereidt. Deze oefeningen zijn dan ook niet alleen voor zwangeren, maar ook voor vrouwen die zwanger willen worden en ook de partners kunnen er mee aan de slag. Energetisch verbinden kan namelijk ook zonder direct contact.

De oefeningen helpen je allereerst meer in contact met je lichaam te komen en van daaruit kun je dan jezelf ook meer verbinden met je energetische vorm. Dan gaan we die verbinding in zetten om

  • verbinding te maken met je kindje in je buik
  • verbinding te maken met het kindje in de buik van je partner
  • plaats maken voor je toekomstige kindje in je buik

De lessen zijn in voorbereiding en zullen spoedig aan te schaffen zijn.

Online training van 8 weken met elke week een meditatie

Deze online training heeft voor elke week een meditatie, die gericht is op het bewust worden van verschillende manier van energetisch verbinding maken. Daarnaast zijn er 4 lessen over wat energetisch verbinden betekent en allerlei belangrijke facetten die het je makkelijker kan maken en zijn er 4 keer zoombijeenkomsten, waarbij we in gesprek gaan en uitwisselen met elkaar over ieders ervaringen. Verder is er een besloten Facebookgroep om elkaar te ondersteunen en om ervaringen te delen, waarin ik ook actief participeer.

Het hele programma kost 279€. Omdat het nu om een pilot gaat, kun je mee doen voor 97€.
Maximaal 24 deelneemsters.

Online training Intuïtief ouderschap

Ik ben op zoek naar zwangeren die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan zoomlessen die opgenomen worden om het materiaal te testen en mee te helpen creëren.

Je hoeft niet perse mijn boek Intuïtief ouderschap te hebben gelezen om deel te kunnen nemen. De oefeningen uit het boek nemen we met elkaar door.

In het maken van een energetische verbinding met je kind is het belangrijkste om een verbinding te maken met jezelf. Die gebruik je in je verbinding met je kind. Alle thema’s uit mijn boek helpen je daarin en zullen elkaar versterken.

In deze training diepen we de zeven thema’s uit het boek verder uit.

  1. Eerste chakra: Basis veiligheid
  2. Vierde chakra: Onvoorwaardelijke liefde
  3. Zevende chakra: Verbinding met de kosmos
  4. Tweede chakra: De taal van je handen
  5. Derde chakra: Je controle loslaten
  6. Vijfde chakra: De taal van je stem
  7. Zesde Chakra: Verbinden met je intuïtie

Een deel van het materiaal zal in een online academie voor je beschikbaar zijn en een aantal lessen zullen via zoom worden gedaan, zodat je direct kunt reageren en vragen stellen.

Aanvullend is er een besloten Facebookgroep waar je je ervaringen met anderen kunt delen en vragen stellen en waar ik ook actief reageer.

Stuur een e-mail naar feldenkraiscentrumutrecht@lombok.nl als je interesse hebt. We nemen contact met je op zodra de pilot groep start.