Programma: Energetisch verbinden

Vorige week heb ik voor iedere dag een meditatie gemaakt om te werken aan energetisch verbinden. Die meditaties zijn tot eind november beschikbaar via mijn YouTube kanaal Tjitske de Boer. Energetisch verbinding maken begint bij meer verbinding maken met jezelf en jouw eigen energetische vorm.

Hier is de eerste aflevering:

Vervolgens wil ik graag een bijdrage leveren dat dit vreemde en vaak moeilijke jaar voor jou ook een bijzonder jaar wordt in positieve zin. We kunnen met zijn allen in angst afwachten tot er een vaccinatie is tegen het coronavirus en ons in houden en aan de regels houden om zo weinig mogelijk mensen te zien. Dat maakt dat we krimpen, dat we vaardigheden inleveren. Ik bied aan om er een project van te maken om jezelf te ontwikkelen in het verbinden met anderen op afstand. Dat zit ook al in mijn meditaties ingebouwd. Steeds een element erbij.

Dat wordt een traject van 8 weken. De meditaties die ik vorige week heb gemaakt zijn de basis van dit traject. De meditatie van die week herhaal je iedere dag om er echte vaardigheden van te maken. Daarnaast hebben we 1x per 2 weken een zoomafspraak waarbij we over onze ervaringen kunnen praten met elkaar in kleine groepjes van 3 of 4 mensen en in de grote groep. En ik zal daarbij ook vragen geven waar je met elkaar over kunt praten. Echte ontmoetingen van nieuwe mensen op afstand met duidelijke gespreksonderwerpen. En 1x per 2 weken plaats ik een online les met informatie over energetische vormen waar we mee te maken hebben.

Verder is er een groep op Facebook en/of via whatsapp, waar je dagelijks je successen kunt delen en vertellen wat er niet makkelijk gaat. En je kunt er je vragen stellen. Afhankelijk van de reacties in die groep zal ik nog nieuwe meditaties maken.

Omdat het een pilot is zal dit traject 97€ inclusief BTW kosten voor alle 8 weken samen in plaats van 279€.

Hier is een video waar ik dit nog eens uitleg.

Je kunt je inschrijven door een email te sturen aan: feldenkraiscentrumutrecht@lombok.nl. Wil je meteen betalen dan kan dat via deze link https://useplink.com/payment/60vBvS07Q4OW8PvSJqTi/ 

Er kunnen maximaal 25 mensen meedoen. We starten op 1 november en eindigen op 20 december met de laatste zoomafspraak en de groep kan in ieder geval doorlopen tot na nieuwjaar.

Hoe mooi kunnen we dit jaar gaan eindigen hiermee!!!
Als je vragen hebt kun je die in het commentaarveld plaatsen.